Weergoden zijn Muziekfestival Blokzijl gunstig gestemd

Weergoden zijn Muziekfestival Blokzijl gunstig gestemd

Fotografie: Alette Holman fotografie

Het Muziekfestival Blokzijl blikt terug op een geslaagde editie. ,,We hebben een topavond gehad’’, zegt Henk van Benthem van het Muziekfestival Blokzijl.

Het sfeervolle festival op en rond de havenkolk in Blokzijl was vrijdag al uitverkocht. Alle tweeduizend kaarten gingen over de toonbank. ,,Dat was de eerste opsteker’’, zegt Van Benthem van de Stichting Events Blokzijl. ,,En gelukkig zat het weer mee. Bij de opbouw ’s ochtends regende het nog, maar daarna klaarde het op.’’ Van Benthem had enige zorgen gehad over het weer. ,,Als je ziet hoeveel festivals de laatste tijd zijn afgelast door weersomstandigheden.’’

Van Benthem noemt het optreden van Glennis Grace als één van de hoogtepunten. ,,Ze nam ook nog de tijd om met fans op de foto te gaan. En Wolter Kroes complimenteerde ons. Hij noemde dit één van de mooiste podia die Nederland kent.’’ Verder traden onder anderen O’g3ne en de Snollebollekes op.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws