Warming UP Festival vrijdag 09 juni 2023

Warming UP Festival vrijdag 09 juni 2023

Warming UP Muziekfestival Blokzijl 2023

Met veel enthousiasme delen wij mede dat wij een extra avond toevoegen aan het Muziekfestival in Blokzijl.

Op vrijdag 9 juni 2023 vanaf 20:00 zal het Warming up Muziekfestival plaatsvinden, waarbij we een heerlijke avond aan de havenkolk beloven met twee fantastische artiesten.

Niemand minder dan de band Lemonade, die jullie kunnen kennen van ‘Muziek in de Tuin’ tijdens het 350 jaar stadsfeest vorig jaar, zal het podium betreden en jullie vermaken met hun aanstekelijke muziek en energieke performance.

Daarnaast hebben we de Nederlandse volkszanger Wimmie Bouma, bekend van de keetweek, weten te strikken. Dus ben jij er klaar voor om even lekker met hem mee te zingen?

Mis deze kans niet om een geweldige avond te beleven in het prachtige Blokzijl en kom naar het Warming up Muziekfestival op vrijdag 9 juni van 20:00 tot 23:30 uur.


De entree is GRATIS.


We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen en er samen een onvergetelijke avond van te maken!

De frisse en fruitige ervaring, wanneer je een flinke slok neemt op een zonnige dag.

Lemonade uit Steenwijk is dé band die je het ultieme zomerse gevoel bezorgt, ongeacht de gelegenheid. Hun afwisselende repertoire bestaat uit covers die perfect passen bij elk feest of festival. Of je nu naar een groot festival gaat of een klein privéfeest geeft, Lemonade zorgt voor een onvergetelijke avond die je niet snel zult vergeten.

Deze allround coverband past zich moeiteloos aan aan de situatie en speelt een avondvullend repertoire verdeeld over twee of drie sets, afhankelijk van wat er nodig is. Ze verzorgen ook het licht en geluid, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken en volledig kunt genieten van de muziek.

Lemonade is de band die je zoekt als je de perfecte sfeer wilt creëren voor jouw feest of festival. Hun muziek brengt het beste in mensen naar boven en laat je dansen tot in de late uurtjes. Mis deze kans niet om jouw feest naar een hoger niveau te tillen en boek Lemonade vandaag nog!

De band Lemonade bestaat uit Jieja Starrenburg op zang, Guus Starrenburg op drums, Piet van Buiten op gitaar, Frank Molenkamp op gitaar en Pieter Dingerdis op bas. Deze getalenteerde muzikanten weten samen de perfecte harmonie te creëren en een geweldige performance neer te zetten op het podium. Of ze nu bekende klassiekers of de nieuwste hits spelen, deze band weet altijd de juiste snaar te raken en het publiek te vermaken. Ervaar zelf waarom zij zo’n geweldige reputatie hebben opgebouwd in de muziekwereld en boek Lemonade voor jouw volgende evenement.

Wimmie Bouma: de volkszanger die harten veroverd heeft
Zanger Wimmie Bouma heeft al jarenlang ervaring op het podium en kent de provincie Overijssel als zijn broekzak. Hij is een bekend gezicht op vele feesten en evenementen in deze regio en heeft hier al menig hart veroverd. Maar tegenwoordig reist Wimmie Bouma door heel Nederland, waar hij op diverse podia optreedt en de harten van zijn fans weet te raken. Als volkszanger uit Zwolle heeft Wimmie Bouma meerdere singles en een album uitgebracht. Met zijn authentieke geluid en persoonlijkheid is hij een artiest die niet mag ontbreken op welk feest dan ook. Boek Wimmie Bouma en beleef zelf waarom hij zo’n geweldige reputatie heeft opgebouwd in de muziekwereld.
  • 09 juni 2023 - Warming UP Muziekfestival Blokzijl 2023
  • 10 juni 2023 - Muziekfestival Blokzijl 2023

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws