Voorverkoop voor muziekfestival van start

Voorverkoop voor muziekfestival van start

Fotografie: Johan Kalthof fotografie

Blokzijl – Het was de laatste jaren op muzikaal gebied rustig in het havenstadje Blokzijl. Daarom hebben vorig jaar enkele ondernemers de koppen bij elkaar gestoken en de stichting Events Blokzijl opgericht.

Het doel van deze stichting is om Blokzijl en omgeving weer op de muzikale kaart te zetten. Het eerste evenement, vorig jaar oktober, was een ouderwets Oktoberfest. De reacties waren positief, waardoor ook dit jaar weer een dergelijk bierfeest wordt gehouden.

Muziekfestival

Maar voordat het zover is voor het tweede bierfeest, houdt de stichting eerst een muziekfestival op zaterdag 24 juni. Hierbij treden enkele gerenommeerde artiesten op zoals Frans Bauer en Glennis Grace. Het festival wordt gehouden op een drijvend podium in de havenkolk. De bezoekers kunnen vanaf de kade de artiesten van dichtbij zien.

Naast Frans Bauer en Glennis Grace zijn er nog andere, bekende artiesten gecontracteerd zoals Ancora, Mr. Polska en het bij de jeugd zeer populaire Stuk TV. Verder werken ook de lokale DJ Hardez & BlockBeatzz mee om de pauzes tussen te artiesten op te vullen. Het evenement duurt van 17.00 tot 23.00 uur, waarna er nog tot 24.00 uur  een afterparty plaatsvindt.

Voorverkoop

Inmiddels is de voorverkoop van start gegaan en wordt hierop al enthousiast gereageerd.  Er zijn aanvragen binnengekomen vanuit Delfzijl tot zelfs in België. De polsbandjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Fint Store, Yep en bij de COOP in Blokzijl, maar zijn ook via de mail aan te vragen via info@eventsblokzijl.nl. De prijzen bedragen in de voorverkoop voor 5 tot en met 17 jaar 5 euro en voor 18 jaar en ouder 10 euro.

Daarnaast zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor het zogeheten Sponsorplaza. Hierbij verblijft de bezoeker, die wordt verwend met vrij drinken en meerdere gangen, tijdens het muziekfestival in het Prins Mauritshuis, met uitzicht op het drijvend podium.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws