Organisatie muziekfestival Blokzijl legt opnieuw Glennis Grace vast

Organisatie muziekfestival Blokzijl legt opnieuw Glennis Grace vast

Fotografie: Alette Holman fotografie

,,Een fantastische line up’’, zegt secretaris Henk van Benthem van Stichting Events Blokzijl over het muziekfestival dat zaterdag 15 juni plaats heeft in en rond de havenkolk. De organisatie heeft opnieuw een contract afgesloten met Glennis Grace.

De zangeres was voor de eerste editie in 2017 ook vastgelegd, maar liet toen verstek gaan. ,,Hopelijk hoeft ze dit jaar zich niet af te melden voor een optreden in Amerika zoals twee jaar geleden is gebeurd’’, aldus Van Benthem, refererend aan het feit dat ze toen op uitnodiging van de familie van Whitney Houston optrad in Los Angeles. Glennis Grace won in 1984 op zestienjarige leeftijd de Soundmixshow als Whitney Houston. Vorig jaar nam ze deel aan America’s Got Talent en zong tijdens de auditieronde het nummer Run to You van Whitney Houston. Ze schopte het uiteindelijk tot de finale.

Van Benthem geeft aan dat Stichting Events Blokzijl alles uit de kast heeft gehaald om de bezoekers te trakteren op een topbezetting van het festival. Naast Glennis Grace staan op het drijvende podium in de havenkolk O’g3ne, Wolter Kroes, de Snollebollekes, rapformatie SFB, deejay Nelson en DJ Paul Elstak. Vorig jaar moest de organisatie het bordje met de tekst uitverkocht ophangen.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws