Oktoberfest Blokzijl in grotere tent

Oktoberfest Blokzijl in grotere tent

Bier, muziek, lederhosen; het Oktoberfest gaat dit jaar weer los in Blokzijl. Op zaterdag 7 oktober vanaf 18.00 uur is er volop gezelligheid op het plantsoen op de Wortelmarkt, waar dit jaar het Oktoberfest plaatsvindt.

Vorig jaar vond het feest nog plaats op de Zeedijk. Het was echter zo’n groot succes, dat er nu is gekozen voor een nog grotere tent. Aan lange rijen tafels kan het publiek, gekleed in lederhosen of dirndl, gezellig drinken uit grote bierpullen. En dat onder het genot van muziek van de Tiroler Partyband Solidair.

In de loop van de avond maakt de voorzitter van de organiserende stichting Events Blokzijl de namen bekend van artiesten die inmiddels zijn vastgelegd voor het muziekfestival van 2018.

De organisatie verwacht een run op de tickets voor het Oktoberfest, die in de voorverkoop verkrijgbaar zijn bij COOP Veenstra in Blokzijl. Bij de aanschaf van een ticket krijgen mensen gratis twee consumptiebonnen voor het feest.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws