Muziekfestival Blokzijl verwelkomt “Back to Waterloo” als vervanging voor Romy Monteiro

Muziekfestival Blokzijl verwelkomt “Back to Waterloo” als vervanging voor Romy Monteiro

De organisatie van het Muziekfestival Blokzijl, Stichting Events Blokzijl,  is blij te melden dat de formatie “Back to Waterloo” zal optreden als vervanging voor Romy Monteiro tijdens het Muziekfestival op zaterdag 8 juni. Romy Monteiro heeft helaas moeten afzeggen vanwege stemproblemen, maar de organisatie is erin geslaagd een gelijkwaardige vervanger te vinden.

“Back to Waterloo” neemt het publiek mee terug naar de iconische ABBA-hits uit de jaren ’70 en ’80. De groep wordt gevormd door Brigitte Nijman en Laura Vlasblom, beiden bekende namen in de Nederlandse muziek- en theaterwereld.

 

Over de artiesten:

  • Laura Vlasblom is bekend van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle en haar deelname aan “Expeditie Robinson”.
  • Brigitte Nijman heeft furore gemaakt in de musicalscene met rollen zoals Sandy in “Grease” en Tante Jans in “Ciske de Rat”.

 

Beide artiesten zijn al vele jaren vriendinnen en waren als jonge meisjes enorme ABBA-fans. Ze beschouwen ABBA als hun grote inspirator. Laura en Brigitte hebben ooit de Nederlandse demo’s voor de musical “Mamma Mia” ingezongen in de studio, samen met Björn Ulvaeus van ABBA. Ze hebben ook lange tijd opgetreden met “The Dancing Queens”, een theatershow over ABBA, bedacht door Maurice Wijnen in opdracht van Joop van den Ende Theaterproducties.

Het Muziekfestival Blokzijl, dat plaatsvindt in het unieke havenstadje Blokzijl, belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Het optreden van “Back to Waterloo” zal het publiek aan de kade zeker aanzetten tot meezingen en dansen op de geliefde ABBA-klassiekers.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen aanstaande zaterdag 8 juni voor een avond vol muziek en nostalgie.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws