Muziekfestival Blokzijl 2020 geannuleerd

Muziekfestival Blokzijl 2020 geannuleerd

Wat eigenlijk al te verwachten was, is nu inderdaad bevestigd: ons muziekfestival, dat gehouden zou worden op zaterdag 13 juni a.s., is door de aangekondigde overheidsmaatregelen geannuleerd.

Door dit verbod hebben wij besloten om ons festival een jaar te verplaatsen en wel naar zaterdag 12 juni 2021, maar natuurlijk is dat afhankelijk of het coranavirus dan nog wel/niet heerst!!

Momenteel werken we achter de schermen er hard aan om in 2021 dezelfde line-up te presenteren als dit jaar de planning was waarbij we overigens al in een vergevorderd stadium zijn!

Er bereiken ons inmiddels vragen wat er met de reeds gekochte toegangskaarten wordt gedaan. Wij hebben besloten dat de gekochte kaarten ook toegang geven voor het muziekfestival op zaterdag 12 juni 2021. Mocht je echter het bedrag van de reeds gekochte kaart(en) tóch terug willen hebben, dan kan je reageren op de mail van Tickettekoop.nl die de kopers toegestuurd zal worden.
Wij hopen echter dat jullie het toegangsbewijs bewaren voor volgend jaar.

Daarom hopen wij jullie terug te zien op 12 juni 2021

Pas goed op jezelf en blijf gezond!

Wil je een reactie geven? Dat kan onder dit bericht.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws