Maan en Pardoel zetten Blokzijl op z’n kop

Maan en Pardoel zetten Blokzijl op z’n kop

Fotografie: Alette Holman fotografie

Het muziekfestival Blokzijl trok zaterdagavond maar liefst 2000 bezoekers. Halverwege de avond konden er al geen mensen meer bij. Een van de trekkers was Jannes die na het optreden van StukTV op het drijvende podium kwam met Nederlandse levenslied. Daarna was het de beurt aan de bekende Gers Pardoel, die grote bekendheid geniet van zijn hit Ik neem je mee. Een nummer dat in Blokzijl enthousiast meegezongen werd.

Jannes

Met Maan had de organisatie een echte topartiest binnengehaald die momenteel bijzonder populair is en dan ook een geweldige show weggaf. 2 Brothers om the 4th Floor kwamen zeer professioneel voor de dag door ook nog eens 2 danseressen aan de act toe te voegen. Zangeres Desray liet horen nog steeds over een uitstekende stem te beschikken en hun hits werden mede daarom perfect weergegeven. Het was Ancora die de avond afsloot. Dit in de wijde regio mega populaire drietal gaven vol gas en kregen de bezoekers dan ook wel op hun hand. De lokale dj’s Hardez & BlockBeatz vulden de pauzes op en zorgden voor de afterparty.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws