events blokzijl

muziekfestival blokzijl

Zaterdag

08 juni 2024

La fuente

Spotify

biografie

Job Smeltzer (Eindhoven, 13 oktober 1983), bekend als La Fuente, is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent en hockeycoach.

Smeltzer behaalde zijn bachelor of commerce aan de Fontys Hogescholen. Sinds 2008 brengt Smeltzer nummers uit onder Mixmash, Hexagon en Spinnin’ Records. In december 2015 lanceerde hij, samen met compagnon Arjan van de Wiel, de bewustzijnsapp Limbi. In maart 2020 hield hij de La Fuente Talks in Pathé Eindhoven. In april van hetzelfde jaar trad hij op in het Philips Stadion tijdens het Quarantaine Festival van SLAM!. Voor zijn carrière als dj vlucht nam was Smeltzer hockeycoach. Sinds 2020 heeft hij dit weer opgepakt bij hockeyclub Oranje-Rood. Zijn nummer I Want You bereikte in de zomer van 2022 de derde plek in de Nederlandse Top 40.

Op YouTube is hij samen met JayJay Boske te zien op het YouTubekanaal Day1, hier maakte hij onder andere de serie Daily Driver. Daarnaast organiseerde hij samen Met JayJay het evenement Day1 World of Cars.

In 2022 nam Smeltzer deel aan het zevende seizoen van het Jachtseizoen van StukTV.

YouTube

Wij zijn benieuwd wat jullie van La Fuente vinden. Geef hieronder graag je reactie.

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *