events blokzijl

muziekfestival blokzijl

Zaterdag

08 juni 2024

faq

veel gestelde vragen

Muziekfestival Blokzijl
Zeedijk
8356 DW Blokzijl

Vanuit richting Emmeloord/Steenwijk parkeer je op de speciaal daartoe aangewezen parkeerplekken aan de Steenwijkerweg. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Vanuit daar loop je in enkele minuten naar de ingang van het muziekfestival.

Het centrum van Blokzijl zal voor en tijdens het Muziekfestival gedeeltelijk tot helemaal afgesloten zijn.

 

Ja, je moet je kunnen legitimeren.

Op het festival terrein kan je uitsluitend pinnen. Bij het afhalen van consumpties is alleen pin mogelijk.

Er zal op worden toegezien dat bezoekers tussentijds zo weinig mogelijk het festivalterrein zullen verlaten. Bij bezoekers onder de 18 jaar die opnieuw binnenkomen zal een alcoholcontrole gaan plaatsvinden!

De Bierkade en de Wortelmarkt zullen vanaf vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni  geheel afgesloten zijn voor alle verkeer.

Volg de omleidingsborden aangegeven op de toegangswegen naar Blokzijl.

Op de Lage Wal en Oude Verlaat wordt vanaf 10 juni 2022 van 15.00 uur tot 12 juni om 09.00 uur een parkeerverbod ingesteld. Parkeren is gedurende deze periode enkele toegestaan in de daarvoor bestemde vakken.

Munten die je nog in het bezit hebt worden niet meer ingenomen.

In 2024 :

  • Vindt het muziek festival plaats op zaterdag 08 juni 2024 aan de havenkolk te Blokzijl.
    Aanvang Muziekfestival zal zijn om 17:30 uur.
    Het muziek festival is een 1-daags festival aan de Bierkade, Zeedijk en Wortelmarkt te Blokzijl.

Zaterdag 08 juni 2024 van 16:30 tot 00:00 uur.

Aanvang programma om 17:30 uur.

Entree open tot 22:30 uur.

Deze editie hebben we maar liefst 2 ingangen:
Eén in de Kuinderstraat en één in de Brouwerstraat.

Roken op de evenementen van Stichting Events Blokzijl is alleen toegestaan in de open lucht: in tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Bij constatering van het overtreden door de organisatie zal verlangd worden om rookwaren direct te doven en het gebruik te staken. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival door de Stichting Events Blokzijl en/of ordehandhavers worden ontzegd. Ook zullen de eventuele hiervoor bedoelde boetes op de overtreder verhaald worden.

De bezoeker is verplicht zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie, ordehandhavers en andere bevoegden.

Je eigen eten en/of drinken mag niet mee het festivalterrein op. Maar we doen ook dit jaar weer ons best om ervoor te zorgen dat er gevarieerd en lekker eten en drinken te krijgen is! De kwaliteit van het eten op het Muziekfestival Blokzijl is hoog en het assortiment groeit elk jaar weer. Speciale voeding nodig? Móet jij om medische redenen eigen eten/drinken mee het festivalterrein op nemen? Vergeet dan niet je medische verklaring / diabetespas voor de security bij de ingang mee te nemen.
  • Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren.
  • Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van stichting events blokzijl festival personeel, ordehandhavers of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld.
Het muziekfestival is toegankelijk voor alle leeftijden. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het muziekfestival geschiedt op eigen risico van de bezoeker.

Voor het eerst dit jaar introduceren we de ‘Early Duck’ ticketverkoop voor het Muziekfestival Blokzijl! Met deze voorverkoop kun je jouw tickets voor het festival tegen een lagere prijs bemachtigen vóórdat de normale verkoop start.

Start Early Duck: zaterdag 13 januari 2024

Einde Early Duck: 29 februari 2024

Start Reguliere Voorverkoop: 01 maart 2024

Ja je kunt alleen een ticket online kopen.
De kaartverkoop is van start gaan. Klik op onderstaande button voor tickets.
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn op de dag van het Muziekfestival, zal er een mogelijkheid zijn om bij de ingang van het terrein een kaart te kopen. (alleen via pin betaling)

Wil je contact opnemen met Stichting Events Blokzijl?

Stuur dan een email naar

pr@eventsblokzijl.nl

of bezoek onze contact pagina voor de gegevens.

Om uw verblijf op de evenementenlocatie zo prettig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij duidelijke huisregels. Als bezoeker van de evenementenlocatie gaat u akkoord met de volgende huisregels en bent u verplicht zich aan deze regels te houden.

 

Bekijk of download de huisregels van Stichting Events Blokzijl