faq

veel gestelde vragen

algemene vragen

Muziekfestival Blokzijl
Zeedijk
8356 DW Blokzijl

Vanuit richting Emmeloord/Steenwijk parkeer je op de speciaal daartoe aangewezen parkeerplekken aan de Steenwijkerweg. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Vanuit daar loop je in enkele minuten naar de ingang van het muziekfestival.

De Bierkade en de Wortelmarkt zullen vanaf vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni  geheel afgesloten zijn voor alle verkeer.

Volg de omleidingsborden aangegeven op de toegangswegen naar Blokzijl.

Op de Lage Wal en Oude Verlaat wordt vanaf 10 juni 2022 van 15.00 uur tot 12 juni om 09.00 uur een parkeerverbod ingesteld. Parkeren is gedurende deze periode enkele toegestaan in de daarvoor bestemde vakken.

Ja, je moet je kunnen legitimeren.

Op het festival terrein kan je uitsluitend pinnen. Bij het afhalen van consumpties is alleen pin mogelijk.

Er zal op worden toegezien dat bezoekers tussentijds zo weinig mogelijk het festivalterrein zullen verlaten. Bij bezoekers onder de 18 jaar die opnieuw binnenkomen zal een alcoholcontrole gaan plaatsvinden!

Munten

Munten die je nog in het bezit hebt van 2019 en/of daarvoor worden niet meer ingenomen.

festival informatie

In 2022 :

  • vind het muziek festival plaats op zaterdag 11 juni 2022 aan de havenkolk te Blokzijl. Aanvang Muziekfestival zal zijn om 17:00 uur. Het muziek festival is een 1-daags festival aan de Bierkade, Zeedijk en Wortelmarkt te Blokzijl.

Festivalbezoekers
Bij binnenkomst wissel je je E-ticket om voor een polsbandje dat de gehele dag geldig is.  Wanneer het festival nog ruimte biedt voor kassaverkoop dan kan dat totdat de organisatie beslist dat het festival is uitverkocht. Het polsbandje mag niet van eigenaar wisselen. Je kunt dus niet op 1 E-ticket met meerdere personen naar binnen.

LET OP!
Polsbandjes zijn persoonsgebonden en dus niet over te dragen of te delen met iemand anders. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf ‘s middags komen, je polsbandje halen en ‘s avonds iemand met datzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.

Bij verlies van je polsbandje en/of entreeticket moet een nieuw entreeticket worden gekocht. Dit kan alleen zolang de voorraad strekt. Kapotte bandjes kunnen alleen worden ingewisseld voor een nieuw bandje op vertoon van een geldig entreebewijs en het kapotte bandje.

Eenmaal gekochte tickets worden niet meer teruggenomen.

Zaterdag 11 juni 2022 van 15:00 tot 00:30 uur, aanvang programma om 17:00 uur.

Roken op de evenementen van Stichting Events Blokzijl is alleen toegestaan in de open lucht: in tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Bij constatering van het overtreden door de organisatie zal verlangd worden om rookwaren direct te doven en het gebruik te staken. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival door de Stichting Events Blokzijl en/of ordehandhavers worden ontzegd. Ook zullen de eventuele hiervoor bedoelde boetes op de overtreder verhaald worden.

De bezoeker is verplicht zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie, ordehandhavers en andere bevoegden.

Je eigen eten en/of drinken mag niet mee het festivalterrein op. Maar we doen ook dit jaar weer ons best om ervoor te zorgen dat er gevarieerd en lekker eten en drinken te krijgen is! De kwaliteit van het eten op het Muziekfestival Blokzijl is hoog en het assortiment groeit elk jaar weer. Speciale voeding nodig? Móet jij om medische redenen eigen eten/drinken mee het festivalterrein op nemen? Vergeet dan niet je medische verklaring / diabetespas voor de security bij de ingang mee te nemen.
  • Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren.
  • Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van stichting events blokzijl festival personeel, ordehandhavers of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld.

Kinderen onder de 5 jaar mogen niet het festival terrein betreden.

Ticket informatie

U kunt niet meer uw kaarten kopen via de website van Stichting Events Blokzijl. De kaarten zijn uitverkocht.

 

Helaas is het inmiddels uitverkocht.

Ja, deze geldt ook als toegangsbewijs voor het Muziekfestival van 2022. Je hoeft niets bij te betalen.

Degene die al een ticket heeft uit 2020 zal een email krijgen van Tickettekoop met een link om hun nieuwe ticket te downloaden.

Helaas is het inmiddels uitverkocht.

Ja, deze geldt ook als toegangsbewijs voor het Muziekfestival van 2022. Je hoeft niets bij te betalen.

Helaas is het inmiddels uitverkocht.

Ja, deze geldt ook als toegangsbewijs voor het Muziekfestival van 2022. Je hoeft niets bij te betalen.

Helaas is het inmiddels uitverkocht.

Ja je kunt alleen een ticket online kopen.

corona maatregelen

Wij zijn als Stichting Events Blokzijl verplicht om het coronabeleid van de overheid te volgen. Deze maatregelen zijn onderhevig aan veranderingen. Wij zullen het corona beleid op deze informatie pagina up-to-date houden. Check deze pagina daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van veranderingen. 

Op dit moment is het nog niet duidelijk welke regels er gelden tijdens het Muziekfestival 2022.

Wij zullen het corona beleid op deze informatie pagina up-to-date houden. Check deze pagina daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van veranderingen. 

pers informatie

Wil je contact opnemen met Stichting Events Blokzijl?

Stuur dan een email naar

info@eventsblokzijl.nl

of bezoek onze contact pagina voor de gegevens.

huis regels

Om uw verblijf op de evenementenlocatie zo prettig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij duidelijke huisregels. Als bezoeker van de evenementenlocatie gaat u akkoord met de volgende huisregels en bent u verplicht zich aan deze regels te houden.

 

Bekijk of download de huisregels van Stichting Events Blokzijl