Frans Bauer zingt in Blokzijl

Frans Bauer zingt in Blokzijl

De stichting Events Blokzijl houdt op zaterdag 24 juni een groot muziekfeest in Blokzijl met optredens van onder andere Frans Bauer en Glennis Grace.

Het festival zal worden gehouden op een drijvend podium in de havenkolk wat op zich al uniek is en waarvoor Blokzijl zich natuurlijk prima leent. De bezoekers kunnen namelijk vanaf de kade de artiesten van dichtbij zien wat ook de sfeer ten goede zal komen. Maar naast Frans Bauer en Glennis Grace zijn er nog enkele bekende artiesten gecontracteerd zoals Ancora, Mr. Polska en het bij de jeugd zeer populaire Stuk TV. Verder werken ook de lokale DJ Hardez & BlockBeatzz mee om de pauzes tussen te artiesten op te vullen. Het evenement duurt van 17.00 tot 23.00 uur waarna tot 24.00 uur er nog een afterparty plaatsvindt.

Inmiddels is de voorverkoop van start gegaan en wordt hierop al enthousiast gereageerd. Er zijn al aanvragen binnengekomen vanuit Delfzijl tot zelfs in België! De polsbandjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Fint Store, Yep en bij de COOP in Blokzijl maar zijn ook via de mail aan te vragen via info@eventsblokzijl.nl.

Het belooft dus een fantastisch muziekspektakel te worden waarbij voor elk wat wils is. Met de combinatie van topartiesten en de unieke locatie moet het haast wel een succes worden. De stichting Events Blokzijl wil het zeker niet bij een eenmalige gebeurtenis laten en zal mogelijk jaarlijks dit evenement op de kalender willen zetten.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws