Feestpaviljoen Oktoberfest wordt verplaatst naar Wortelmarkt

Feestpaviljoen Oktoberfest wordt verplaatst naar Wortelmarkt

Blokzijl – Stichting Events Blokzijl pakt het dit jaar grootser aan met het Oktoberfest. Het feest wordt gehouden in een grotere tent dan vorig jaar. Het feestpaviljoen staat daarom niet op de Zeedijk, maar in het ruimere plantsoen op de Wortelmarkt.

Het Oktoberfest was vorig jaar een doorslaand succes en Events Blokzijl verwacht daardoor meer bezoekers voor de komende editie. Het feest wordt muzikaal ingevuld door de Tiroler Partyband Solidair, die garant staat voor een avond gezelligheid. In het paviljoen aan de Havenkolk worden lange tafels neergezet en kan het gerstenat gedronken worden uit bierpullen. De organisatie stelt het op prijs als iedereen in lederhosen of dirndl verschijnt.

In de loop van de avond maakt de voorzitter van de organiserende stichting reeds de namen bekend van de artiesten die inmiddels zijn vastgelegd voor het muziekfestival van 2018. Stichting Events Blokzijl raadt de bezoekers aan tijdig een kaart te kopen in de voorverkoop bij COOP Veenstra in Blokzijl. Kaarten in de voorverkoop betekenen tevens twee gratis consumpties. Het Oktoberfest vindt plaats op zaterdag 7 oktober. Aanvang: 18.00 uur.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws