Fantastische line-up bij Muziekfestival Blokzijl

Fantastische line-up bij Muziekfestival Blokzijl

Blokzijl – Stichting Events Blokzijl organiseert op zaterdag 15 juni voor de derde maal het muziekfestival in Blokzijl en heeft opnieuw een geweldige line-up aan topartiesten kunnen contracteren.

Vorig jaar heeft de organisatie zelfs het bordje ‘uitverkocht’ bij de entree moeten hangen want zoveel bezoekers trekt het evenement inmiddels uit de wijde regio. Opnieuw heeft stichting Events Blokzijl alles uit de kast gehaald om de bezoekers te trakteren op een samenstelling van artiesten die zijn weerga in de regio niet kent. Wat te denken van Wolter Kroes, die vooral bekend is geraakt van zijn hit ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en de nummer 1-hit ‘Viva Hollandia’.
Muziekfestival Blokzijl overtreft nu al opening vaarseizoen.

 

Snollebollekes

Een feestact zal zeker die van Snollebollekes zijn. Met feestnummers zoals ‘Links rechts’ en ‘Feest waarvan ik morgen niets meer weet’ weten ze ongetwijfeld de bezoekers in beweging te krijgen. Artiesten uit een heel ander genre is SFB. Dit is een uit Den Haag afkomstige rapformatie die bestaat uit vier leden waarvan Frenna wel de bekendste is.

 

Glennis Grace

Opnieuw is Glennis Grace vastgelegd en hopelijk hoeft ze dit jaar zich niet af te melden voor een optreden in Amerika zoals twee jaar geleden is gebeurd. Deze rasartieste zal de bezoekers laten horen waarom ze zo ver is gekomen in America’s Got Talent. Ook een artiest uit een ander genre is DJ Paul Elstak die met name landelijke bekendheid verwierf in de jaren negentig met zijn happy-hardcore hits.
O’g3ne

Verder treedt op O’g3ne, de populaire meidengroep bestaande uit de zussen Lisa, Amy en Shelly en die Nederland vertegenwoordigden op het Eurovisiesongfestival 2017. Deejay Nelson is letterlijk van alle markten thuis zoals met dance classics uit de ’70’s, ’80’s en ’90’s maar ook met hedendaagse dance, house, techno of hardstyle.

Het evenement wordt gehouden rond de altijd gezellige havenkolk met de prachtige historische gevels als achtergrond. De artiesten treden op vanaf een drijvend podium wat het geheel uniek maakt. Het evenement begint om 17.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Kaarten hiervoor zijn echter niet bij de lokale winkeliers te verkrijgen, maar alleen online via www.eventsblokzijl.nl/tickets

Daarnaast is er de mogelijkheid om als VIP-gast het evenement bij te wonen. Met name voor ondernemers is het aantrekkelijk om te netwerken met collega-ondernemers onder het genot van een luxe walking dinner.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws