Eerste editie Muziekfestijn trekt 1500 bezoekers

Eerste editie Muziekfestijn trekt 1500 bezoekers

Een drijvend podium en de typische oud-Hollandse geveltjes op de achtergrond maakten het plaatje tijdens de eerste editie van het muziekfestival in Blokzijl compleet. De enthousiaste artiesten en het publiek, Muziekfestijn Blokzijl trok ruim 1500 bezoekers naar de voormalige Zuiderzeestad, zorgden ervoor dat de sfeer er de hele avond goed in zat.

Het nieuwe festival brak meteen al het bezoekersrecord van de voormalige opening van het vaarseizoen, dat stond op ruim 1300 bezoekers. Er was dan ook voor elk wat wils: StukTV en Mr. Polska zijn onder de jeugd mateloos populair en voor de eerdere generaties waren Ancora en natuurlijk Frans Bauer naar de Havenkolk gekomen. Ronnie Ruysdael en Tina Cousins bleken waardige vervangers van Glennis Grace.

De stichting Events Blokzijl gaf van te voren al aan het zeker niet bij een eenmalige gebeurtenis te laten en ook achteraf leek het erop dat deze editie alle ingrediënten in zich had om volgend jaar een vervolg te krijgen.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws