Blokzijl strikt wederom grote namen

Blokzijl strikt wederom grote namen

Fotografie: Johan Kalthof fotografie

Blokzijl – – Stichting Events Blokzijl heeft de line-up van het Muziekfestival op zaterdag 30 juni in de Havenkolk rond.

In navolging van vorig jaar treden ook dit jaar landelijk bekende artiesten op, onder wie Maan, StukTV, Ancora, Gers Pardoel, Jannes en 2 Brothers on the 4th Floor. Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van de lokale DJ’s Hardez & BlockBeatzz.

Zangeres Maan was winnares bij The Voice of Holland in 2016 en daarna is haar bekendheid als een komeet omhooggeschoten. Ancora is in deze regio zeer gewaardeerd en zij richten hun genre meer op het zeemanslied. Rapper Gers Pardoel is met name bekend om zijn hits Bagagedrager en Ik neem je mee. Een oude rot in het vak is natuurlijk Jannes ,die het Nederlandse levenslied vertolkt en niet mag ontbreken op een muziekfestival. Het drietal van StukTV is zeer beroemd onder de jeugd en heeft onlangs de eerste plek verovert in de YouTube Top 100. De dancegroep 2 Brothers on the 4th Floor maakte met name in de jaren negentig furore met hun hits Never Alone en Dreams.

De kaarten zijn in de voorverkoop alleen online te verkrijgen en niet langer bij de lokale winkeliers. Entree voorverkoop: 5 tot 15 euro, afhankelijk van de leeftijdsgroep. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tickettekoop.nl. Ook zijn er kaarten te verkrijgen voor VIP-plaza. Hier hebben bezoekers overdekte zitplaatsen met fraai uitzicht over het podium. Bovendien is er de hele avond een luxe walking dinner, inclusief drankjes. Daarnaast bestaat de mogelijkheid op een Meet & Greet met de artiesten. Voor meer informatie hierover: info@eventsblokzijl.nl

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws