Blokzijl kijkt uit naar muziekfestival

Blokzijl kijkt uit naar muziekfestival

Fotografie: Johan Kalthof fotografie

De stichting Events Blokzijl houdt zaterdag voor de tweede keer een muziekfestival rond de havenkolk van Blokzijl. Vorig jaar trok het evenement ruim 1.500 bezoekers.

Voor de editie van dit jaar zijn meerdere topartiesten uit Nederland vastgelegd. Maan bijvoorbeeld, de winnares van The Voice of Holland. Of 2 Brothers on the 4th Floor, dat in de jaren negentig furore maakte met nummers als ‘Never Alone’, ‘Dreams’ (Will come alive) en ‘Come take my hand’. Verder treedt Gers Pardoel op met zijn hits ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’. En wat te denken van Jannes, de Koning der piraten, een zanger van het levenslied.

StukTV was vorig jaar ook reeds van de partij in Blokzijl maar deze mannen zijn zo gigantisch populair onder de jeugd dat ze ook dit jaar gevraagd zijn om terug te komen. StukTV is bekend geworden op YouTube en hun kanaal bereikte in maart 2018 de mijlpaal van meer dan 1,7 miljoen abonnees. Verder zal de in de regio zeer bekende zanggroep Ancora acte de présence geven. De groep richt zich met name op het leven op zee als zeeman met shantyliederen en is mega populair in Noord-West Overijssel. De lokale dj’s Hardez en BlockBeatz zullen de ruimtes tussen de topartiesten muzikaal gaan invullen en tevens zullen zij de afterparty verzorgen.

Het evenement begint om 17.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Kaarten hiervoor zijn echter niet bij de lokale winkeliers te verkrijgen maar alleen online via www.tickettekoop.nl. Ook is het mogelijk om als VIP-gast het evenement bij te wonen. Met name voor ondernemers is het aantrekkelijk om te netwerken met collega ondernemers onder het genot van een luxe walking dinner. Wie interesse heeft kan mailen naar info@eventsblokzijl.nl.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws