Artiesten treden op in Blokzijl

Artiesten treden op in Blokzijl

Blokzijl – De stichting Events Blokzijl houdt een groot muziekfestival op zaterdag 24 juni, met optredens van onder meer Frans Bauer, Ancora, Mr. Polska en het bij de jeugd zeer populaire Stuk TV.

Verder werken ook de lokale DJ Hardez & BlockBeatzz mee om de pauzes tussen te artiesten op te vullen. Het evenement duurt van 17.00 tot 23.00 uur waarna tot 24.00 uur er nog een afterparty zal plaatsvinden. Het festival vindt plaats van 17.00 tot 23.00 uur op een drijvend podium in de havenkolk, zodat de bezoekers vanaf de kade de artiesten van dichtbij kunnen zien.

De polsbandjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de Fint Store, Yep en bij de COOP in Blokzijl, maar zijn ook aan te vragen via het e-mailadres info@eventsblokzijl.nl. Daarnaast zijn er enkele plaatsen voor het Sponsorplaza in het Prins Mauritshuis met het uitzicht op het drijvend podium, inclusief meerdere gangen eten en vrij drinken. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen.

Deel dit bericht op

Stichting Events Blokzijl behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties te verwijderen en bij herhaling de auteurs van deze reacties te blokkeren. Onder ongepaste reacties vallen onder andere reacties die beledigend, bedreigend, haatdragend, discriminerend of onwettig zijn.

Muziekfestival 2024

Laatste Nieuws